BUSINESS COACHING.
Willem voelt zich als een vis in het water als business Coach. Dit komt door zijn eigen ervaring als starter eind 2016 en ook door zijn jarenlange ervaringen in sales en marketing. De kennis en kunde is opgedaan in verschillende functies bij diverse bedrijven. Van familiebedrijven tot multinationals.
Wij maken gebruik van een maatwerk marketingmix concept, waarbij het vertrekpunt 15 verschillende P’s zijn. Vaak staat Passie voorop maar ook het Product, de Package en zeker de Persoon zijn belangrijk. Binnen dit programma wordt er ook veel aandacht besteed aan: Promotie, Planning, Poetsen, Proberen, Problemen, Plaats, Pand, Parkeren,
Presenteren, Presteren en Prijs.


Door gebruik te maken van korte filmopnames en ebooks wordt ieder onderwerp uitgelicht en besproken. Ook andere, vaak bekende ondernemers geven middels hun expertise aanvulling op het desbetreffende mixinstrument. Er worden per onderwerp een aantal opdrachten gemaakt die worden ingevuld op speciale invulbladen. Hierdoor ontstaat er een mooi naslagwerk. Ook de manier van werken in het verre Oosten wordt per onderwerp bekeken. De wijsheid uit het Oosten en het Westen met elkaar verbinden maakt dit programma onderscheidend en uniek. Hier valt voor u als ondernemer veel in te behalen. Bedrijven, zzp’ers en eenmanszaken kunnen op eigen werktempo en volgorde van onderwerp het programma doorlopen. Er kunnen natuurlijk ook persoonlijke afspraken worden gemaakt, om nog meer diepgang en toelichting te krijgen.


 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram