DO-IN YOGA

Elke Do-In Yogales begint onder het genot van een lekkere kop thee en uitleg over de lesopbouw. Wat gaan je doen en waarom. Wat gebeurt er in je lichaam en wat kun je voelen. Een les duurt ruim een uur, dit is inclusief thee en een versnapering aan het eind van de les. Materialen zijn aanwezig, wel zelf een grote handdoek en warm kleed meenemen. Ook dikke sokken zijn aangenaam.
Do-In betekent simpel vertaald: oefening. Of iets preciezer: ‘je ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de meridianen. Dit zijn energiekanalen die in je lichaam aanwezig zijn. Het is een eeuwenoude bewegingsvorm, oorspronkelijk uit China, maar ook beïnvloed door Japanse Shiatsu.


Do-In stimuleert je om je lichaam écht te voelen en er verantwoordelijkheid voor te dragen. Het is zeker geen “red bull” die je even oppompt als je moe bent. Het gaat er juist om bij je eigen grens/mogelijkheden te blijven en naar je lichaam te luisteren. De lessen zijn daardoor geschikt voor alle leeftijden en alle lichamen. Een juist uitgebalanceerde les geeft de beste resultaten.
Do-In oefeningen zijn nauw verwant aan geneeswijzen zoals Shiatsu en acupunctuur. De strekkingen en massages werken in op de energiebanen (meridianen). Hierdoor ontspannen spieren en raken ze goed doorbloedt, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarnaast krijg je, door de aandacht voor ademhaling tijdens de les, ook een rustige geest: lichaam en geest worden weer één.
Door de oefeningen en bewegingen tijdens de Yogales worden de meridianen beter geopend. Ook het kloppen en het masseren van de verschillende drukpunten geeft een beweging in de energiestroom. Je voelt het verschil!
Ieder uur van de dag en periode van het jaar worden bepaalde meridianen geactiveerd. In de Do-In Yogalessen wordt hier rekening mee gehouden. Ten slotte geven we hierbij ook voeding en leefstijl adviezen.


Iedere Do-In Yogales staat op zichzelf dus instromen kan altijd. Er kan gewisseld worden tussen de verschillende groepen indien dit tot 16:00 uur voor de geplande les wordt doorgegeven. Er wordt niet met een maand- of kwartaal abonnement gewerkt dus wordt alleen de bezochte Do-In Yogales in rekening gebracht.


TIJDEN VAN DE DO-IN YOGALESSEN

Dinsdag:
09:00 uur, 
10:30 uur, 18:30 uur  en 20:00 uur

Woensdag: 20:00 uur


TARIEVEN VAN DE DO-IN YOGALESSEN

€     9,00 proefles
 €   15,00 proefles voor twee personen
 €   12,50 Losse Do-In Yogales
 € 125,00 Do-In 11 lessen knipkaart

Bij de aanschaf van de eerste 11 lessen knipkaart, wordt een gratis yogamat gegeven, om thuis ook te kunnen oefenen.
 


 

 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram