WAY OF WORKING
Midden in het coulisselandschap van het Westerkwartier, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe aan de A7, vindt u een bijzondere boerderij. Een karakteristiek erfgoed, waar u in alle rust kunt vergaderen op een manier die bij u en uw deelnemers past, Do-In Yoga beoefenen of een Coachingprogramma volgen op twee verschillende werkwijzen.  Zowel buiten als binnen is het goed vertoeven. Buiten wandelen en vergaderen waarbij hazen, konijnen en soms een ree met u meekijkt.  Voor zowel jong en oud als voor particulieren en bedrijven, kunnen kennis maken met ons bedrijf.

ZAALVERHUUR:
De sfeervolle modern ingerichte authentieke Boerderijzaal met een oppervlakte van 170m2 en een nokhoogte van maar liefst ruim 8 meter, leent zich voor groepen van 4 tot 60 personen. De naastgelegen Boomgaardzaal is een fijne ruimte voor 12 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en ze zijn beide uitgerust met moderne multimedia. Voor bijeenkomsten zoals vergaderen, trainen, cursussen, intervisie, coaching en symposia. En dit op een prachtige locatie. Een korte impressie op YouTube 

DO-IN YOGA:
Do-In Yoga wordt gegeven aan deelnemers van jong tot oud, man of vrouw en is laagdrempelig. Je kunt ieder moment instromen, want iedere les staat op zichzelf. Do-In Yoga gaat om eigen kunnen, bewegen binnen je eigen mogelijkheden, waarbij ook leefstijl- en voedingsadvies wordt gedeeld. Er wordt duidelijk uitleg gegeven in wat je doet, waarom je doet wat je doet. Voel je welkom.

COACHING:
Er worden bij Way of Working twee verschillende werkwijzen van coaching gegeven. De specialiteit van Hiska Do-In Prive Beleving is Do-In Privé beleving. Dit is een op maat gemaakte beleving waarbij de deelnemer of deelneemster na een gesprek: strekkingen, massage, drukpunten- en of klankschaalbehandeling/massage krijgt. Desgewenst wordt er ook gewerkt met etherische olie.
De specialiteit van Willem is Business Coaching. Dit is een maatwerkprogramma voor bedrijven, zzp’ers of eenmanszaken. Er worden op eigen werktempo verschillende onderwerpen behandeld met behulp van E-book, filmopnames, opdrachten en uitwerkpagina’s.


 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram