Hiska en Willem.
Vanaf mei 1985 kennen Willem en Hiska elkaar. Bijna 40 jaar geleden hadden zij niet kunnen denken eigenaar te zijn van Way of Working V.O.F. Meer dan 30 jaar getrouwd. Hiska en Willem hebben twee dochters en schoonzonen. Inmiddels zijn zij ook trotse opa en oma. Dus niet alleen partner maar ook zakenpartner.

Hiska heeft diverse zorgopleidingen genoten, waarvan de laatste als zorg- coördinator aan de Hanzehogeschool in Groningen. Vanaf 1988 is ze werkzaam geweest in een aantal verschillende functies binnen de zorg en heeft met veel passie gewerkt. Een aantal jaren geleden gestopt als verpleegkundig coördinator en is de eenmanszaak van Willem omgedoopt tot V.O.F. De opleiding aan de Do-In Academy heeft ertoe geleid om te starten met de Way of Working in 2017. Bijscholing met betrekking tot de Do-In Yoga wordt zeer regelmatig gevolgd, vervolgens gedeeld in de Yogalessen en bij de Do-In Privébeleving.

Willem heeft de opleiding aan de Hotelschool in Groningen gevolgd. In 1988 was hij de eerste jaren werkzaam in de horeca. Na verschillende commerciële functies in de sales en marketing, bij zowel familiebedrijven als multinationals is hij in 2017 gestart met way of Working. De reden van zijn carrièreswitch was de opleiding aan de Do-In Academy in Leiden.
Al het geleerde in het verleden wordt nu vol passie toegepast bij Way of Working in het heden.
In de vrije uren zijn Hiska en Willem te vinden op het landgoed van 2,5 hectare. Houtzagen, kloven, snoeien, grasmaaien en bosmaaien zijn werkzaamheden waar zij blij en energiek van worden.
In ontspanning een goed boek lezen, fietsen en een lange wandeling maken, het liefst aan zee zijn de momenten om extra te genieten.


 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram