ZAALVERHUUR

WAY OF WORKING
Midden in het coulisselandschap van het Westerkwartier, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe aan de A7, vindt u een bijzondere boerderij. Een karakteristiek erfgoed, waar u in alle rust kunt vergaderen en waar u letterlijk en figuurlijk de ruimte hebt. Een inspirerende plek om te vergaderen, trainen, samen te zijn en energie te vinden. Wees welkom bij Way of Working en land goed op ons landgoed. Om een indruk te krijgen van ons bedrijf kunt u zich laten inspireren door middel van deze bedrijfsreportage.

VERGADERRUIMTE MET WOW FACTOR
De sfeervolle modern ingerichte authentieke Boerderijzaal met een oppervlakte van 170m2 en een nokhoogte van maar liefst ruim 8 meter, leent zich voor groepen van 4 tot 60 personen. De Boomgaardzaal leent zich uitstekend voor kleinere groepen tot 12 personen. De sfeer, ambiance, inrichting, moderne multimedia-apparatuur en gastheerschap dragen bij aan het WoW gevoel.


ALLEEN UW BEDRIJF IS AANWEZIG
Bij Way of Working verblijft u in alle rust. De vergaderruimte en het gehele buitenterrein staan tot uw beschikking. Op 2,5 ha landgoed vindt u een poel, een boomgaard en weilanden waar met regelmaat een schaapskudde loopt te grazen. De karakteristieke houtwallen en wilgenhagen maken dit buitenterrein compleet. U kunt trainen of vergaderen in de zaal, in de gezellige zithoek, buiten op het terras, in een van de tuinhuizen of een plek naar keuze op het buitenterrein. Een heerlijke plek met inzicht en uitzicht.


IDEAAL CENTRAAL
Tussen Drachten (15 minuten) en Groningen (20 minuten) aan de A7 is de Way of Working goed bereikbaar. 30 minuten vanaf Leeuwarden, 45 minuten vanaf Assen en 60 minuten vanaf Zwolle. In de omgeving van Way of Working vindt u: Natuurpad Curringherveld in Kornhorn, Struisvogelhouderij de Kreij in Boerakker, Streekmuseum ’t Rieuw in Nuis, het Leekstermeer, Landgoed Nienoord in Leek en het prachtige Coendersbos in Nuis.


MILIEU EN NATUUR
Voor het gebruik van onze producten besteden wij zoveel mogelijk aandacht aan de herkomst van de grondstoffen en werken met geselecteerde producten. We houden rekening met het milieu door met zo weinig mogelijk verpakkingsmiddelen te werken. Alle overgebleven afval en overgebleven producten worden gerecycled. ARRANGEMENTEN EN TARIEVEN
€ 67,50 Huur Boomgaardzaal per dagdeel
€ 89,50 Huur Boerderijzaal per dagdeel
€ 39,50 Servicekosten per dagdeel
€ 27,50 Multimedia, beamer, flipover en geluid per dagdeel
€ 25,00 Extern mediascherm met camera voor videoconferentie
€   6,95 Standaard koffie, thee en fruitwater arrangement. Meerdere mogelijkheden.
€ 12,95 Standaard Lunch. Meerdere mogelijkheden
Free Wifi en gratis parkeren.

Inspelen op de behoefte van de gast is een belangrijk gegeven bij Way of Working. Verschillende variaties in de vorm van buffetten zijn ook mogelijk. Ons team staat ook voor u klaar om eventuele speciale (dieet) wensen in te vullen.

 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram