DO-IN PRIVE’ BELEVING
Hiska is de uitgelezen expert in het geven van een persoonlijke Do-In Yogaervaring. Uitgelezen is niet helemaal het juiste woord want er wordt veel aan bijscholing gedaan. Zowel online als fysiek in het land.

De opleiding aan de Do-In Academy in leiden is niet allen het startzijn geweest van de Do-In Yogalessen maar ook van de Do-In privé beleving.
Kennis van meridianen, (dit zijn energiekanalen met de bijbehorende organen) bijpassende strekkingen, etherische olie, weet hebben van het ritme van de seizoenen kunnen ervoor zorgen dat de energie beter gaat stromen. Na een inleidend gesprek volgt de beleving. Massage met klankschalen op het lichaam (met kleding aan), yogaoefeningen en acupressuur zijn niet de enige behandelingen die gedaan worden.
Hiska is afgestudeerd aan de Academy voor klank. Klankschalen toepassen tijdens de Do-In privé beleving maakt de behandeling nog completer. Door de trilling van klank kan de energie beter stromen.
Door deze werkwijze, het geven van leefstijltips en voedingsadviezen is de persoonlijke Do-In Yogaervaring een beleving op zich.


 
Way of Working 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram